Feltörték Radics Gigi Instagram-fiókját - ifaktor
Radics Gigi sárga ruhában kék háttér előtt

Az X-Faktor egykori mentora, Radics Gigi Instagram-fiókját a napokban feltörték, így kénytelen volt egy vadonatúj profilt létrehozni, amin elmesélte követőinek a szomorú esetet. Szerencsére az énekesnő nem csak rossz hírrel tudott szolgálni számunkra.


Természetesen a fiókja elvesztését nem hagyja annyiban és a csapata dolgozik a régi profilja visszaszerzésén. Addig is új oldaláról számol be nekünk a karrierjét érintő szuper hírekről.

Gigi legújabb oldalán elárulta, hogy karrierje tovább ível felfelé, ugyanis sikerült bejutnia A Dal 2021-es műsorába, ahol a kislányának írt dalát hallhatjuk majd tőle.

„Sziasztok! Biztosan értesültetek arról, hogy az eddig használt instagram fiókomat feltörték, ezért egy ideje nem tudok hozzáférni. Emiatt nagyon szomorú vagyok, de mindent megteszünk a csapatommal annak érdekében, hogy minél hamarabb visszakapjam. Addig is szeretnélek titeket informálni,hogy mi történik velem (velünk). Hála Istennek most nincs nagy csend a karrieremben,hiszen sikerült bejutni a dal műsorába, ahol az Egy vagy velem című dalomat hallhatjátok majd tőlem,amit a kislányomnak írtam. Isten áldjon titeket, ja és boldog 2021-es évet, hiszen még ezt sem tudtam kívánni nektek. Millió puszi!"

– olvashatjuk Radics Gigi új Instagram-oldalán.

Sok sikert kívánunk Giginek A Dal-ban lévő szerepléséhez és reméljük, hogy minél előbb sikerül visszaszereznie régi fiókját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!