Felújította konyháját Török Ábel - ifaktor

Ábel Instagram-bejegyzésében mesélte el követőinek, hogyan sikerült teljesen egyedül felújítania főzőhelyiségét. A fotósorozat legvégén láthatjuk, milyen volt konyhája az átalakulás előtt.


A jóképű influenszer négy hónapig tartó felújítást hajtott végre konyháján, ami alatt megtanult betonozni, burkolni, glettelni, és egyéb szerelési technikákat is elsajátított.

Hát elkészült a #DIYÁbelKonyha 4 hónap után végre újra tudok sütni-főzni és még mosogatni se kell, mert lett mosogatógépem (ez tesz talán a legboldogabbá)! A 4 hónap alatt nagyon sok mindenbe beletanultam hiszen volt itt minden: rombolás, betonozás, aljzatkiegyenlítés, burkolás, glettelés, festés, villany - és egyéb szerelések is! A megannyi hónap alatt több haverom is segített nekem, mind fizikailag mind motiváció ügyileg! Nagyon köszi nektek skacok! Most került ki egy videó is a kész konyháról: ha érdekel titeket, a linket megtaláljátok a bióban!

– olvasható a bejegyzésben.

A végeredmény magáért beszél, hiszen a konyha varázslatos lett.


Friss

15 hónapos lett Tóth Gabi kislánya

15 hónapos lett az énekesnő kislánya, Hannaróza. Gabi Instagram-oldalán ecsetelte, hogy milyen gyorsnak érzi az idő múlását, amióta édesanya.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!