Felújította konyháját Török Ábel - ifaktor

Ábel Instagram-bejegyzésében mesélte el követőinek, hogyan sikerült teljesen egyedül felújítania főzőhelyiségét. A fotósorozat legvégén láthatjuk, milyen volt konyhája az átalakulás előtt.


A jóképű influenszer négy hónapig tartó felújítást hajtott végre konyháján, ami alatt megtanult betonozni, burkolni, glettelni, és egyéb szerelési technikákat is elsajátított.

Hát elkészült a #DIYÁbelKonyha 4 hónap után végre újra tudok sütni-főzni és még mosogatni se kell, mert lett mosogatógépem (ez tesz talán a legboldogabbá)! A 4 hónap alatt nagyon sok mindenbe beletanultam hiszen volt itt minden: rombolás, betonozás, aljzatkiegyenlítés, burkolás, glettelés, festés, villany - és egyéb szerelések is! A megannyi hónap alatt több haverom is segített nekem, mind fizikailag mind motiváció ügyileg! Nagyon köszi nektek skacok! Most került ki egy videó is a kész konyháról: ha érdekel titeket, a linket megtaláljátok a bióban!

– olvasható a bejegyzésben.

A végeredmény magáért beszél, hiszen a konyha varázslatos lett.


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!