A Ferencvárosért szorítanak az Instagramon - ifaktor

A Ferencvárosi TC a múlt héten alulmaradt az FC Barcelonával szemben Katalóniában, ennek ellenére azonban továbbra is focilázban ég Magyarország. Az Instagramon is lépten-nyomon felbukkan egy-egy poszt a magyar bajnokról.A mai mérkőzés előtt Pumped Gabó kicsit elrejtve ugyan, de egyértelmű támogatásáról biztosította a zöld-fehéreket, bejegyzésében ugyanis jómaga, Lotfi Begi és Szegedi Ferenc Fecsó is Ferencváros pólóban van – egyébként a Vacsorakirály című műsorban szerepeltek együtt. A három delikvens tehát biztosan szurkol a Fradinak ma este.

Az előző BL fordulóban Hide the Pain Harold is támogatásáról biztosította a gárdát, akárcsak a színész, Nagy Balázs, aki fiával együtt nézte a Barca elleni összecsapást.

„25 év után újra a Bajnokok Ligájában a Ferencváros! A most egyetemista fiamnak születése óta mesélek a >>Fradizmusról<<, a Fradi iránti szenvedélyemről. A fiam az első foci edzésére Győrben természetesen Fradi mezben ment 4 évesen... Ma büszkén szurkoltam mellette, vele a stadion mellett"

– írta korábban a Ferencváros Bajnokok Ligája indulásáról és a katalánok elleni meccsről a színművész.

Az FTC jó előjelekkel készülhet a Dynamo Kijev elleni találkozóra, ugyanis hétvégén a legnagyobb rivális, Újpest felett diadalmaskodtak az „üllői útiak" 2-0 arányban.

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!