Újabb fotót osztott meg botrányos ruhájáról Rubint Rella - ifaktor
Rubint rella és novothny soma egy folyóparton kabátban
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Rubint Rellát kikezdték a kommentelők, amiért egy túlságosan kihívó öltözetben érkezett bátyja esküvőjére. Nos, Rella úgy tűnik nem ért egyet kritikusaival, hiszen további képeket osztott meg, amelyeken immár férje, Novothny Soma is szerepel...


Soma sem vitte túlzásba az öltözködést, egy lenge inghez vett zakót, illetve bokáig érő nadrágot, valamint sportcipőt húzott a futballista.

Több sem kellett a hozzászólók ismét megtalálták Rellát.

„Nem szoktam soha hozzá írni semmit, de botrányos az öltözèketek. Az ember a testvére lagziján nem ilyen pici sportban, és topban jelenik meg A kedves pàrod pedig egyszerűen katasztrófa: edző cipő padzos nadrágot felvenni lagzira, azèrt mert sztàrocskàk vagytok. Rèka az gyönyörű volt a zöld ruhában pèldát vehetek róla"

– írta egy csalódott kommentelő.

Érdekesség, hogy Novothny Soma a német VFL Bochum csapatában futballozik, amely nemrégen harcolta ki a feljutást, így jövőre a német első osztályban, a Bundesligában szerepelhet – amennyiben nem igazol el – a csapattal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!