Top 5 családi film húsvétra - ifaktor
Nyúl Péter
Ahogy karácsonykor úgy a húsvétkor is sok helyen összegyűlik a család apraja-nagyja. Az összejövetelek és családi szórakozás elkerülhetetlen velejárója pedig a filmezés. Ezúttal öt olyan filmet veszünk górcső alá, amely a húsvéti családi szórakozást felejthetetlenné teheti.


1, A kutya, aki megmentette a húsvétot (2014)

A történet a Bannister családról szól, akik együtt fogják tölteni a húsvétot. A dolgok természetesen nem mindig alakulnak tökéletesen. A kiskutya, Zeusz nem tud elutazni a családdal, így egy kutyapanzióban tölti az idejét. Amikor egy konkurens panzió fenyegeti Zeusz és társai érdekeit, a hős kutya magához veszi az irányítást.

2, Az öt legenda (2012)

A lista második helyén egy animációs film sorakozik. A gyerekek őrzői, vagyis az öt legenda (Mikulás, húsvéti nyúl, Homokember, Fogtündér és később Dér Jankó) közösen szállnak harcba a gonosz mumus ellen, akinek mi más is lehetne a célja, minthogy pokollá tegye a gyerekek ünnepét. A tetovált Mikulás és a Hugh Jackman hangú húsvéti nyúl önmagában elegendő szórakozást nyújthat.

3, Hopp (2011)

El tudod képzelni, hogy a húsvéti nyuszinak van egy fia? Ebben a filmben nagy feladat vár Husira, a Húsvéti Nyuszi kamaszfiára. Ő fogja ugyanis átvenni az apja örökségét, neki kell majd irányítania a húsvéti csokigyárat. Nagy probléma azonban, hogy Husinak semmi kedve ehhez, ő ugyanis dobos szeretne lenni az amerikai Los Angelesben, de végül kénytelen elhagyni a rivaldafényt, hogy megmentse az ünnepet.

4, Nyúl Péter (2018)

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot. Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak nappaliban. A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak. (Port.hu)

5, Nyúl Péter 2. (2020)

A boldog brit vidéket ezúttal lecseréli a nagyváros zaja, ahol semmi sem olyan békés, mint egy ötórai tea: ráadásul ahova Péter és rokonsága beteszi a tappancsát, ott biztos a felfordulás...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!