Top 5 családi film húsvétra - ifaktor
Ahogy karácsonykor úgy a húsvétkor is sok helyen összegyűlik a család apraja-nagyja. Az összejövetelek és családi szórakozás elkerülhetetlen velejárója pedig a filmezés. Ezúttal öt olyan filmet veszünk górcső alá, amely a húsvéti családi szórakozást felejthetetlenné teheti.


1, A kutya, aki megmentette a húsvétot (2014)

A történet a Bannister családról szól, akik együtt fogják tölteni a húsvétot. A dolgok természetesen nem mindig alakulnak tökéletesen. A kiskutya, Zeusz nem tud elutazni a családdal, így egy kutyapanzióban tölti az idejét. Amikor egy konkurens panzió fenyegeti Zeusz és társai érdekeit, a hős kutya magához veszi az irányítást.

2, Az öt legenda (2012)

A lista második helyén egy animációs film sorakozik. A gyerekek őrzői, vagyis az öt legenda (Mikulás, húsvéti nyúl, Homokember, Fogtündér és később Dér Jankó) közösen szállnak harcba a gonosz mumus ellen, akinek mi más is lehetne a célja, minthogy pokollá tegye a gyerekek ünnepét. A tetovált Mikulás és a Hugh Jackman hangú húsvéti nyúl önmagában elegendő szórakozást nyújthat.

3, Hopp (2011)

El tudod képzelni, hogy a húsvéti nyuszinak van egy fia? Ebben a filmben nagy feladat vár Husira, a Húsvéti Nyuszi kamaszfiára. Ő fogja ugyanis átvenni az apja örökségét, neki kell majd irányítania a húsvéti csokigyárat. Nagy probléma azonban, hogy Husinak semmi kedve ehhez, ő ugyanis dobos szeretne lenni az amerikai Los Angelesben, de végül kénytelen elhagyni a rivaldafényt, hogy megmentse az ünnepet.

4, Nyúl Péter (2018)

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot. Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak nappaliban. A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak. (Port.hu)

5, Nyúl Péter 2. (2020)

A boldog brit vidéket ezúttal lecseréli a nagyváros zaja, ahol semmi sem olyan békés, mint egy ötórai tea: ráadásul ahova Péter és rokonsága beteszi a tappancsát, ott biztos a felfordulás...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!