Fitnesz magazin címlapján pózol Tolvai Reni - ifaktor
Fitnesz magazin címlapján pózol Tolvai Reni
Az énekesnő az utóbbi időben nagy életmódváltáson esett át, így nem meglepő, hogy egy fitnesz-életmód magazin fel is kérte Renit, hogy a címlapjukon szerepeljen.

Az egykori tehetségkutató győzte a Fitt Info felkérését fogadta el, amit egy nagy utazás végének tekint. Ugyanis pár éve biztos, hogy nem lett volna meg a kellő önbizalma ahhoz, hogy egy ilyen fotót bevállaljon. Reni most viszont már nagy örömmel elfogadta a felkérést, és önbizalomtól duzzadva pózol a magazin legújabb részének a címlapján.

„Hatalmas öröm hogy én lehetek az új Fitt Info címlapján ami holnap már a polcokon lesz 💕
Nagy utazás volt ez nekem eljutni odáig hogy sportmelltartoban, rovidnaciban, hasat villantó szettben mosolyogjak rátok a legnagyobb önbizalommal. Lehet nem kedvelni a hangon, zeném, külsőm, ruháim, sminkjeim, személyiségem, de csináld utánam, a lehetőség ott van."

– írta Instagram-bejegyzésében az énekesnő.

Reni a posztjában többek között édesanyjának, és párjának Kállay-Saunders Andrásnak is megköszönte a sok támogatást, amit tőlük kapott az elmúlt években.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!