Fliegh Anna megható történetet mesélt el közösségi oldalán - ifaktor
Fliegh Anna kalapban ül a Colosseum előtt
A feltörekvő Fliegh Anna influenszer, már két csodás gyermek édesanyja. Instagram-oldalán rengeteg képet oszt meg róluk, és követőit számos jó tanáccsal látja el gyereknevelés témában.

Legújabb Insta-posztjában Anna, legkisebb gyermeke Naira születéséről mesélt el nekünk egy nagyon megható történetet. Nagyobb fia Beni, akkori kedvenc kisautóját kapta ajándékba újszülött kis tesójától, ezzel megalapozva a pozitív szoros kapcsolatot a tesók között. Így lettek ők álomtesók.

Login • Instagram

„Még le sem töröltem az örömkönnyeim, amit Beni és Naira első találkozásakor hullattam a kórházban és már lassan vehetem a zsebkendőt a diplomaosztójukra (azért nem azt írtam, hogy lassan túlnőnek, mert az lehet, hogy még idén bekövetkezik, amilyen mély vagyok és ez nem annyira vicces)

Egy kis cukiság: Amikor Naira született vettünk egy kisautót Beninek, ami az akkori kedvenc mesefigurája volt és betettük Naira kórházi kiságyába, hogy azzal "ajándékozza meg" Benit az első találkozásuk alkalmával (ezzel egy pozitív benyomást keltve). El sem tudjátok hinni, milyen nagy jelentősége van egy ilyen kis apróságnak. Iszonyat megható volt és tényleg majdnem belefulladtam a könnyeimbe, ahogy Beni ott csüngött Naira ágya szélén a kistesóját csodálva, aki már első nap olyan jófej volt, hogy megajándékozta őt.

Biztos vagyok benne, hogy ez bármelyik gyereknél segít abban, hogy ne merüljön fel elsőre a féltékenység gondolata. Beni azóta emlegeti, hogy azt a játékot a kistesótól kapta és azóta is álomtesó"

– írta megható bejegyzésében Anna.

Az már biztos, hogy ezzel remek ötletet adott @annafliegh azoknak az édesanyáknak, akik második gyermeküket várják, hogy világra jöjjön.


Ne hagyd ki!