Fluor Tomi vírusnak öltözött Farsang alkalmából - ifaktor
A buliban Istenes Bence és Csobot Adél is részt vett, ráadásul előbbi szinte teljesen felismerhetetlen volt.


Fluor Tomi egy farsangi összejövetelről posztolt Instagram-oldalán, és nem is találhatott volna aktuálisabb jelmezt, mint hogy egy vírusnak öltözik be. Rajta kívül egyértelműen Istenes Bence vitte a prímet, aki női jelmezbe bújt. Ez olyan jól sikerült, hogy szinte egyáltalán nem lehet felismerni, hogy Bence rejtőzik a jelmez mögött.

„Most így február végefelé kijelenthetem, hogy jól bírjuk ezt a harmadik hullámot is😂😂😂"

– írta Instagram-posztjában Fluor.

Természetesen az RTL Klub műsorvezetője is megemlékezett közösségi oldalán az eseményről, aki azt írta, hogy végre megismerhetjük az igazi arcát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!