Fluor Tomin nevet a fél Instagram legutóbbi bejegyzése miatt - ifaktor
A Wellhello népszerű rappere köztudottan könnyen leég a napon. Márpedig a teraszok nyitása után ő is kiült néhány órára egy teraszra, megünnepelni a szabadságot.


Fluor az Instagram-oldalán megosztott egy képet magáról, amelyen látszik, hogy nagyon leégett az arca. Szó szerint rákvörös lett a rapper!

„Most már biztos, hogy elindult a terasz szezon... 1,5 óra alatt sikerült leégnem, imádom a bőröm!!! De akkor legyen ez, csak forduljunk már rá a nyárra"

– írta Fluor.

A fotóhoz több népszerű sztár is hozzászólt.

„@fluortomi ez nincs, ez nem létezik!"

– kommentelt Peller Mariann.

„Volt egy alkoholista barátom, a Laci bácsi. Ő nézett mindig így ki. Télen is"

– élcelődött Kárász Robi.

De rajtuk kívül Szabó Zsófi, Metzker Viktória és Csonka Bandi is kommentelt a fotóhoz.

Mi azért kicsit sajnáljuk Tomi, nem lehet könnyű ilyen bőrrel nyáron napozni. Sőt valószínűleg minden egyes alkalommal, amikor kimozdul egy tubus naptejet is magával kell vinnie.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!