Fogszabályzós lett Cooky kedvese, Szécsi Debóra - ifaktor

Talán sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon mi szüksége Debinek fogszabályzóra? A fiatal anyukának a képek alapján gyönyörű fogai és mosolya van. Azonban könnyen lehet, hogy az esztétikai korrekció szükségességét csak mi nem látjuk.


Debi fogszabályzója egy esztétikus önligírozó készülék, mivel áttetsző az anyag ezért alig észrevehető a különbség. Ennek ellenére a nem rég kitett Q&A Instagram-storyjában csak erre irányuló kérdéseket kapott.

ennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!