Fogszabályzós lett Farkas Alexa - ifaktor

Az egykori ÉNB szereplője elárulta, hogy közszereplő lévén nagyon sok bántó megjegyzést kapott a fogaira az elmúlt években. Így nagyon örül, hogy végre rávette magát a fogszabályozásra, mert ezzel egy óriási tehertől megszabadul.


A legtöbb ember elvárja a tökéletességet azoktól, akik a médiában és a reflektorfényben szerepelnek. Tökéletes mosoly, tökéletes bőr, tökéletes alak. Alexa elárulta, hogy nagyon nyomasztották a sértő beszólások, éppen ezért hatalmas szabadságot érez, hogy megcsináltathatja fogsorát.

Most viszont ez a "kis szerkezet" lesz az állandó társam legalább 6 hónapig, amit nagyon várok már. Tényleg azt gondolom, hogy változást hoz majd az életembe, magabiztosságot és szabadságot. Sajnos nem olyan családból származom, ahol meg tudtuk volna ezt engedi magunknak, így tényleg nagyon hálás vagyok, hogy ez most lehetséges"

- írja Alexa.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kőnig Anna durva műtéten esett át

Az Exatlon Kihívók csapatának korábbi játékosa, Kőnig Anna egy nem mindennapi szemműtéten esett át. Most megtudjuk, hogy viselte.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!