Fogyás szülés után: Alexy Vivi megmutatta testét - ifaktor
Alexy Vivi bögrét tart

Akik régóta követik a népszerű influenszert Alexy Vivit, már feltűnhetett nekik, hogy szülése után teste teljes átalakuláson ment keresztül. Vivi feltűnően karcsúbb és kisportoltabb külsőt mondhat magáénak.


Legújabb Instagram-bejegyzésében bátran megosztotta követőivel szülése utáni állapotát testének és a mostanit, hogy láthassuk, mekkora változáson ment át Vivi. A fotósorozatban hét fotót láthatunk a várandóság utáni és a mostani testéről a vloggernek.

Vivi a megosztott képeken kívül egy hosszabb lelkesítő szöveget osztott meg követőinek, amivel motiválni szeretné őket a magabiztosságra és az egészséges életmódra. Az Instagrammer véleménye szerint nem a külsőd, hanem a magabiztosságod határozza meg a külsődet.

„Ez nem egy tipikus előtte - utána kép sorozat, mégha első ránézésre úgy is tűnhet. Először is szeretném elmondani, hogy nem volt egyszerű megosztani ezeket a képeket, pedig már szinte mindet láttátok és videóban is mutattam Nektek a folyamatot, mégis teljesen más így látni az összképet. A dologban ott van a csavar, amit mondani szeretnék Nektek, hogy a képek "előtte" részén is boldog, magabiztos és elégedett voltam, ami abszolút hatással volt a kisugárzásomra is, így nem volt kamu a mosoly. Ugyanolyan lelkesedéssel hordtam ujjatlan felsőket, ruhákat és crop toppokat mint most. És tudjátok miért? Mert nem a súlyod határozza meg külsőd, hanem a magabiztosságod és az hogy jól érezd magad a bőrödben. Hogy egészséges vagy. Hogy van kedved és miérted megmozdulni. Az hogy törődsz magaddal látszani fog rajtad, még akkoris ha rajtad van plusz x kilo. Vedd fel a rövid pólót, ha jól érzed magad benne, ha pedig nem, akkor hidd el a bő pólóban sem fogod, és akkor az egy jel, hogy ideje változtatnod. Az életmódodon, az egészséged és a Boldogságod érdekében. Még egyetlen edzés után sem éreztem azt, hogy megbántam és bárcsak mást csináltam volna. Az elmúlt időben csak boldogabb lettem, de nem azért ami a testemmel, hanem ami a lelkemben történt"

– írta hosszasan bejegyzésében Alexy Vivi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!