Fogyásáról mesélt Tolvai Reni- 17 kilótól szabadult meg - ifaktor

Az énekesnő az RTL Reggeli mai adásában arról mesélt a műsorvezetőknek, hogy hogyan tudott megszabadulni 17 kilótól mindössze 7 hónap leforgása alatt. Elmondta, hogy alapvetően mindig egészséges étkezett, a problémája a mennyiséggel és az idővel volt. Az évek alatt többször hullámzóan változott a súlya.


Renivel nagyon sokszor előfordult, főleg a fellépések és az ezzel járó utazások miatt, hogy késő este és hajnalban evett, illetve nem éppen azt, amit kellett volna. Nem figyelt tudatosan arra, hogy vigyen magával előre elkészített ételt, ha tudta, hogy nincs lehetősége megfelelően táplálkozni.

Az étkezés mellett konditermek hiányában, otthon edz. Beszerezett jó néhány eszközt, amelyek színesebbé teszik az otthoni edzést.

Renivel a beszélgetést a linkre kattintva megtekintheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!