Fogyni vágyok figyelem Rubint Rella segít a zsírégetésben - ifaktor

Rubint Rella az időszakos böjt módszertét azoknak ajánlja, akik nem drasztikus diétával szeretnék elérni áhított alakjukat. Az alapelve, hogy 16 órán át nincs étkezés, 8 órán keresztül pedig meg kell ejteni a napi étkezést a megfelelő kalóriabevitellel.


Rella a fokozatosság elvére esküszik, amely nagyon fontos ahhoz, hogy ne csappanjon a kellő motiváció, így a folyamatos kisebb sikerélményeknek köszönhetően kitarthatsz.

Az időszakos böjt lényege, hogy nem kell kivonni olyan ételeket az étrendből, melyet egy drasztikus diéta alatt el kellene hagyni. Persze, az egészséges táplálkozás az alapja mindennek, de ez nem jelenti azt, hogy le kell mondani a szénhidrátokról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kenzas videóban mutatta meg, hogyan szoptatja csecsemőjét

A népszerű svéd származású divatmodell, Kenzas nemrég közölte rajongóival a fantasztikus hírt: megszületett második gyermeke. Azóta Instagra-oldalát ellepték a kismama tartalmai, köztük egy igen megosztó téma is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!