Fogyni vágyok figyelem Rubint Rella segít a zsírégetésben - ifaktor

Rubint Rella az időszakos böjt módszertét azoknak ajánlja, akik nem drasztikus diétával szeretnék elérni áhított alakjukat. Az alapelve, hogy 16 órán át nincs étkezés, 8 órán keresztül pedig meg kell ejteni a napi étkezést a megfelelő kalóriabevitellel.


Rella a fokozatosság elvére esküszik, amely nagyon fontos ahhoz, hogy ne csappanjon a kellő motiváció, így a folyamatos kisebb sikerélményeknek köszönhetően kitarthatsz.

Az időszakos böjt lényege, hogy nem kell kivonni olyan ételeket az étrendből, melyet egy drasztikus diéta alatt el kellene hagyni. Persze, az egészséges táplálkozás az alapja mindennek, de ez nem jelenti azt, hogy le kell mondani a szénhidrátokról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!