Van, ami már nagyon hiányzik itthonról Followannának - ifaktor
Kőnig Anna már harmadik hetét kezdte meg az Exatlon versenyzőjeként, ahol csapatával a Kihívókkal kiválóan teljesítenek eddig. Most legutóbbi Instagram-posztjában az is kiderült, hogy a családja mellett, mi az, ami már nagyon hiányzik neki itthonról.


„Pár hete már kint vagyok Dominikán és a hűvös téli kirándulások már nagyon hiányoznak ☺️Ha tehetitek, menjetek ki pár órát sétáljatok a természetben, mert nem csak a testnek de a léleknek is nagyon jót tesz egy kis séta💙"

– írta közösségi oldalán a népszerű influenszer.

Érdekes, hogy Anna a téli kirándulásokat emlegeti, mint hiányfaktor pedig, ha csak az időjárást vesszük alapul, és nem azokat a kőkemény próbákat, amit az Exatlon Hungary versenyzői napról napra kiállnak, akkor valószínű sokan választanák inkább a Dominikai Köztársaságot és a perzselő napfényt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!