Van, ami már nagyon hiányzik itthonról Followannának - ifaktor
Kőnig Anna már harmadik hetét kezdte meg az Exatlon versenyzőjeként, ahol csapatával a Kihívókkal kiválóan teljesítenek eddig. Most legutóbbi Instagram-posztjában az is kiderült, hogy a családja mellett, mi az, ami már nagyon hiányzik neki itthonról.


„Pár hete már kint vagyok Dominikán és a hűvös téli kirándulások már nagyon hiányoznak ☺️Ha tehetitek, menjetek ki pár órát sétáljatok a természetben, mert nem csak a testnek de a léleknek is nagyon jót tesz egy kis séta💙"

– írta közösségi oldalán a népszerű influenszer.

Érdekes, hogy Anna a téli kirándulásokat emlegeti, mint hiányfaktor pedig, ha csak az időjárást vesszük alapul, és nem azokat a kőkemény próbákat, amit az Exatlon Hungary versenyzői napról napra kiállnak, akkor valószínű sokan választanák inkább a Dominikai Köztársaságot és a perzselő napfényt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Chiara Ferragni nem mindennapi videót poszolt a terhességéről

Az olasz influenszer és divatblogger, Chiara Ferragni az Instagram-oldalára posztolt ki egy nem mindennapi videót, amelyen az látható, amint az éppen terhes asszony hasában mozgolódik a baba.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!