Párja kezeli Followanna Instáját távollétében - ifaktor
kőnig anna szemüvegben és edzős ruhában edz
Kőnig Anna vagy, ahogy mindenki ismeri Followanna az Exatlon Hungary 2021-es évadában a kihívók csapatát fogja erősíteni. Anna nemrég közölte az Instáján, hogy itt az ideje a forgatások megkezdésének, így elutazott.


„Eljött a várva várt pillanat, mától nem én fogok posztolni Instagramra. Ugyanúgy lesznek posztok az instámon, rengeteget dolgoztam azon, hogy ne maradjatok izgalmas tartalmak nélkül, de a barátom, Alex lesz az, aki ezeket megosztja majd veletek. Minden fontos utasítással elláttam őt, és felkészült a csatára. Mindenki nagyon fog hiányozni, de megyek és értetek is kűzdeni fogok. December 28-ától minden hétköznap tudtok majd nézni az @exatlonhungary műsorában a TV2-n 19.35-től

– jelentette be Anna.

A posztból kiderül, hogy Anna távollétében párja, Alex kezeli közösségi média felületeit, amihez részletesen utasításokkal látta el, így előre megírt és/vagy felvett tartalmakat kell majd megosztania.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!