Tortát sütött Cinnamontomi Followannának - ifaktor

Bereczky Tomi, ismertebb nevén, @fit_cinnamontomi születésnapi tortát sütött Kőnig Annának. A cikkből kiderül, hogy ki intézte ezt a meglepetést az influenszernek.„Konkrét szülinapi kívánsága volt @followannaofficial-nek, hogy én készítsem el egyedi tortáját erre a különleges napra. Megtisztelő feladat volt! Vegán Mogyoróvajas Brownie. Fahéjas, körtés almakompóttal a tetején. Az oldalán pedig Csoki roppanóssal"

– írta az ajándék fotója mellé Tomi.

A torta természetesen végül eljutott a címzetthez is, aki végtelenül örült a meglepetésnek.

„Az egész napos rohanás és munka után, eljött a szülinapi idő, és a finom tortám felfalása. Köszönöm mindenkinek, aki ma gondolt rám és felköszöntött. És köszönöm a barátomnak, hogy elintézte, hogy @fit_cinnamontomi csinálja a tortám, ami teljesen vegán és elképesztően finom. A fejemen a boldogság mindent elárul"

– örvendezett Anna.

Kétség kívül látszik Annán, hogy nagyon ízlik neki a desszert, és külön figyelemre méltó, hogy a torta teljesen vegán. Gratulálunk Annának a születésnapja alkalmából, illetve Tominak az ínycsiklandó finomság elkészítéséhez.

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!