Folytatódik a háború: sztárok, akik neki mentek Tóth Gabinak - ifaktor
tóth gabi
Tóth Andi néhány napja osztott meg a közösségi oldalán egy képet, amelyen az látható, amint Tóth Gabi minősíti őt az egyik Instagram-oldalán közzétett posztja miatt – noha a cyberbullying ellen is felszólalt korábban. Azóta valóságos háború indult és az X-Faktor volt mentorával szemben többen is felszólaltak.


Az eredeti cikk alatt Andi Insta-oldalán megjelent Baukó Éva, aki hasonló vádakkal illette Gabit, mint Andi.

„Andi! Minden szavad arany! Engem is privát üzenetekkel bombázott es megfenyegetett, hogy nem hozhatom nyilvánosságra! Ő beszél neked, amikor ő is állandóan kitette a melleit! Nem szeretem az álszent embereket!"

– írta Éva. Rajta kívül Schobert Norbi is hozzászólt a poszthoz.

„Vigyázz kirúgat"

– írta egy nevetős fej kíséretében Norbi. A fitnesz guru ezzel arra akart utalni, hogy Gabi még tavaly "beárult" valakit a munkáltatójánál, aki azt kívánta neki, hogy halva szülessen a gyermeke. Az illetőt pedig kirúgták a munkahelyéről...

Berki Krisztián a mostani botrányt meglovagolva egy tavalyi esetet hánytorgatott fel.

Állítása szerint az énekesnő olyan szavakat kommentelt a szőrmebundás fotójához, ami miatt ő is megkereshetné Tóth Gabi munkáltatóját.

„Szőrmét viseltem, meg a feleségem is. Lehet, hogy neked nem szimpatikus, de akkor azt elmondod nekem, hogy szerinted ez nem szimpatikus, de a Tóth Gabi nem ilyen szavakat használt. Simán megkereshetném a munkaadóját, de gondolom, nincs, mert egyéni vállalkozó. Nagyon-nagyon csúnyán beszélt"

– fakadt ki Berki Krisztián a Brékingben.

A botrányra – ugyan csak néhány szóval – de Széki Attila, Curtis is reagált, aki azt tanácsolta Tóth Gabinak, hogy inkább magával foglalkozzon.

Én egyébként mindig magammal foglalkozom, Tóth Gabinak is ezt kéne tennie"

mondta a BASTYAKKK YouTube-csatornáján.

Tóth Gabi videóban reagált a vádakra, amelyben többek között azt fejtegette, hogy amit ő írt az nem tartozik az internetes zaklatás/bántalmazás keretei közé, amit Andi tett az már sokkal inkább. Nos, maradjunk annyiban, hogy ez nem teljesen fedi a valóságot, mindkét énekes bejegyzése erősen ebbe a kategóriába tartozik...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!