Rácz Jenőékkel és az Istenes Bence-Csobot Adél párossal folytatódik az RTL Klub időutazós műsora - ifaktor
A második évaddal folytatódik az RTL Klubon az Életünk története, melyben ezúttal sem maradunk sztárpárok nélkül.


A rendhagyó időutazásos műsort március elsejével indítja újra útjának a csatorna. A második évadban olyan illusztris személyek lesznek Friderikusz vendégei, mint a négyszeres olimpia ezüstérme úszó Cseh László és felesége Cseh Diána, az Istenes Bence-Csobot Adél páros, Czutor Zoltán és felesége Czutor-Kilián Zsanett, valamint Rácz Jenő és Gyuricza Dóra.

„Az Életünk történetének második évada is ugyanolyan mély, már-már mágikus erejű kalandot kínál, mint az első. Az epizódokban bemutatott párosok fiatal, vagy a középkoruk elején járó emberek. Kapcsolatuk felívelő vagy kiegyensúlyozott szakaszban van, ugyanakkor nem mentes a problémáktól. A jövő: rejtély. Friderikusz Sándor és maszkmesterek munkája nyomán azonban átélhetik azt, ami csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással, az egyéni és közös élet végének lírájával"

mondta az RTL Magyaroszág sajtóközleményében Nyári Gábor a műsor kreatív producere.

Friderikusz Sándor pedig arról beszélt, hogy a szerkesztők ezúttal is nagyon komoly előtanulmányokat folytattak annak érdekében, hogy a legreálisabban tudják visszaadni, hogy sztárpárjaink, hogyan nézhetnek ki 20 vagy akár 40 év múlva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!