Rácz Jenőékkel és az Istenes Bence-Csobot Adél párossal folytatódik az RTL Klub időutazós műsora - ifaktor
A második évaddal folytatódik az RTL Klubon az Életünk története, melyben ezúttal sem maradunk sztárpárok nélkül.


A rendhagyó időutazásos műsort március elsejével indítja újra útjának a csatorna. A második évadban olyan illusztris személyek lesznek Friderikusz vendégei, mint a négyszeres olimpia ezüstérme úszó Cseh László és felesége Cseh Diána, az Istenes Bence-Csobot Adél páros, Czutor Zoltán és felesége Czutor-Kilián Zsanett, valamint Rácz Jenő és Gyuricza Dóra.

„Az Életünk történetének második évada is ugyanolyan mély, már-már mágikus erejű kalandot kínál, mint az első. Az epizódokban bemutatott párosok fiatal, vagy a középkoruk elején járó emberek. Kapcsolatuk felívelő vagy kiegyensúlyozott szakaszban van, ugyanakkor nem mentes a problémáktól. A jövő: rejtély. Friderikusz Sándor és maszkmesterek munkája nyomán azonban átélhetik azt, ami csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással, az egyéni és közös élet végének lírájával"

mondta az RTL Magyaroszág sajtóközleményében Nyári Gábor a műsor kreatív producere.

Friderikusz Sándor pedig arról beszélt, hogy a szerkesztők ezúttal is nagyon komoly előtanulmányokat folytattak annak érdekében, hogy a legreálisabban tudják visszaadni, hogy sztárpárjaink, hogyan nézhetnek ki 20 vagy akár 40 év múlva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!