Folytatódik az Összezárva Hajdú Péterrel - ifaktor
hajdú péter és győrfi pál
A LifeTV vezérigazgatója a saját tévéjének reggeli műsorában vendégeskedett az Az előző évad sikere, valamint Hajdú személye miatt borítékolható volt, hogy elkészül a következő etap is a csatornára. Hajdú az Ébredj velünkben elárulta, hogy mitől lesz érdekes egy-egy vendég, illetve beszélgetés.


Az előző évad sikere, valamint Hajdú személye miatt borítékolható volt, hogy elkészül a következő etap is a csatornára. Hajdú az Ébredj velünkben elárulta, hogy mitől lesz érdekes egy-egy vendég, illetve beszélgetés.

Az új évadban – többek között – vendég lesz: Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Pataki Attila az Edda frontembere vagy éppen Stohl András színész-műsorvezető.

Hajdú szerint a legmeghatóbb pillanat az Pataki Attila sírása volt, ahol még neki is könnybe lábadt a szeme. A legjobb „anyagnak' Stohl Andrást tartotta, a vele készült adást nagyon jónak érezte a műsorvezető. Az is érdekes, hogy a műsor előtt mindenkiről kap egy összefoglaló dokumentumot, azonban míg Győrfiről 20, Stholról 40, addig Tóth Andiról három oldalnyi anyagot kapott kézhez. Többek között, ezért is szép – de persze egyben nehéz is ez a szakma – szerinte, hiszen teljesen mást lehet belőlük kihozni.

Az Összezárva Hajdú Péterrel első adása jövő pénteken este 10 órától lesz látható a LifeTV műsorán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!