Folytatódik Rubint Relláék Németországi kalandja - ifaktor
Rubint Rella edzős szettben

Sokaknak kedvezőek tűnhet az az életforma, amit Rella és Soma él, a folyamatos utazások, új kultúrák megismerése. Azonban ebben élve nem biztos, hogy mindenki ezt választaná, mivel ez egyben azzal is jár, hogy nincs egy konkrét hely, amit otthonnak nevezhetnek és mindig ugyan oda visszatérhetnek.


Rellát egy korábbi YouTube-videójában 'elkísérhettük' Németországba, ugyanis vőlegényét, Somát most oda szólítja hivatása, a futball. Nyomon követtük Rella előkészületeit a nagy útra, amit neki kellett egyedül levezetnie. Elmondása szerint nem vezetett még 10-12 órát egybe így kicsit tart tőle, hogy ő és kutyusa, Sansa hogyan fogja bírni az utat.

Nem tudták még elfoglalni új otthonukat, mivel nem találtak még lakást, így ameddig keresgélnek, addig egy hotelszobában fognak lakni. Mostani, legfrissebb videójában megmutatta a hotelszobájukat, illetve azt, hogyan telnek általánosságban a napjaik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!