Folytatódott Viszkok Fruzsiék podcastja - ifaktor

Tegnap jött ki a Púdermentes 9. epizódja, amelyben Fruzsi és Virág arról beszélgettek, hogy hogyan teltek náluk az ünnepek, és milyen célokkal, fogadalmakkal indítják az új évet.


Az év első epizódjában szóba kerültek a lányok korábbi sikerei és kudarcai, amikből sokat tanultak. Ezen kívül azt is megosztották a hallgatókkal, hogy hogyan tarthatnak ki a célkitűzéseik mellett, és azokat miként válthatják valóra. Végül kitértek az idei évre is és elmesélték, hogy mit várnak 2021-től, az biztos, hogy mindketten nagy tervekkel és motivációval vágtak neki ennek az új időszaknak.

A Púdermentes mostantól minden szerdán jelentkezik majd egy új résszel, mi pedig kíváncsian várjuk a folytatást, hogy jövő héten milyen fiatalos témával jelentkeznek majd Fruzsiék.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!