Folyton sportolásra motiválja követőit Józsa Eszter - ifaktor
Józsa Eszter fekete ruhában és napszemüvegben

Az egy éve szünetekkel tartó karantén és pandémia helyzetben az egyik legnagyobb kihívást jelentő dolog, hogy a hétköznapokban megtaláljuk a motivációt az otthoni, vagy akár szabadtéri edzésre. Ugyanis jelenleg nem járhatunk edzőteremben, ami azért nagy löketet ad a heti edzésrutin betartására. A népszerű divatmodell, Józsa Eszter így próbál segíteni követőinek.


Ha valaki véleményvezér a közösségi médiában, akkor számos hasznos és fontos dologra tudja motiválni az őt követő tömegeket. Józsa Eszter remekül kihasználva ezt a lehetőségét a sportra és az egészséges életmódra ösztönzi kedvelőit.

Eszter bejegyzésében elárulta nekünk, hogy ha van az edzéshez gumikötelünk, akkor szinte bárhol és bármilyen mozgásgyakorlatot el tudunk végezni, ami hatékony és nem muszáj, hogy órákig tartson. A modell véleménye szerint az se baj, ha nem kétórás edzéseket tartunk, de mozogjunk minden nap legalább egy picit.

Eszti képeket és videókat is megosztott a mozgásgyakorlatairól, amikkel nagyszerűen bemutatja, hogy milyen gyakorlatokat érdemes elvégezni és pontosan hogyan kell, hogy ne helytelenül csináljuk.

„Ha kell valami gyors, de hatékony egy jó kis edzéshez bárhol&bármikor. Jöhet a gumikötél!!!
☝🏼Fontos:
Mindegy, hogy 15 perced van vagy 2 órád, találj időt mozogni (NE csak a "nyári formára" hanem A preventív szempontokat előtérbe helyezve)"

– írta közösségi oldalán Eszter.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!