Fontos eseményt ünnepeltek Cookyék - ifaktor
Cooky és Szécsi Debóra első közös gyerekének Kevinnek a születésnapja adta az alkalmat az ünneplésre, aki már az ajándékát is átvehette szüleitől.

A DJ-műsorvezető és párja Debóra is beszámolt Instagram-oldalán arról, hogy kisfiuk Kevin három éves lett.

„3 év ezelőtt. 9.50 kor megszületett Kevin! 3 év boldogság, szerelem, szeretet....💙💙 Boldog születésnapot kívánok neked nagy fiam KEVIN💙💙💙"

– ezekkel a szép sorokkal köszöntötte fiát közösségi oldalán Cooky.

Természetesen az ajándék sem maradhatott el, Kevin egy biciklit kapott szüleitől, aminek a képek tanúsága szerint nagyon örült.

A rádiós posztja alatt többek között Király Viktor is boldog születésnapot kívánt a fiúnak, és mi sem teszünk másképp. Isten éltessen Kevin!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!