Fontos üzenetet osztott meg Rácz Jenő séf Instagram-oldalán - ifaktor

Legújabb Instagram-bejegyzésében a séf videóüzenetben hívta fel követői figyelmét, hogy vigyázzanak, mert valaki meghamisította a profilját. Önmagában a közösségi oldalának lemásolása még nem is lenne olyan nagy bűn, de valaki a nevében pénzt lop el ártatlan emberektől.


Jenő videóbejegyzésében kijelenti, hogy nem ő készíti ezeket a közösségi profilokat és senkinek se venné el a pénzét, illetve nem kötelezne senkit semmire. Arra kérte követőit, hogy ha találkoznak egy-egy ilyen hamis oldallal, akkor jelentsék azt az Instagram-felé és ne hagyják, hogy szabadon kárt okozzanak.

„Sajnálom, hogy ez van, kérlek jelentsétek az ilyen hamis oldalakat, hogy a bűnösök elnyerjék méltó büntetésüket"

– írta Jenő elkeseredetten Instagram-bejegyzésében.

@chefjenoracz videóbejegyzését több mint 48 ezer ember tekintette meg, így reméljük mihamarabb törlésre kerülnek a hamis profilok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!