Forbes kiadás - 2021 legtöbbet kereső sportolóinak listája - ifaktor

Az üzleti magazin idei, TOP10-es listáján az első három helyezett: Conor McGregor, Leonel Messi, Cristiano Ronaldo.


A legzsiványabb UFC harcos, Conor McGregor ülhetett fel a képzeletbeli trónra, hiszen az elmúlt egy év, 180 millió amerikai dollárt, mintegy 53 milliárd 237 millió forintot hozott számára. A bevételének nagy részét, 44 milliárd 364 millió forintot, a „Proper No.Twelve" többségi tulajdonából szerezte, ami McGregor whiskey márkája. Emellett még 2 milliárd 366 milliója bejött reklámokból, valamint a visszatérő bunyójáért Dustin Poirier ellen 6 milliárd 506 millió forintot kapott. Durva suska egy mérkőzésért, nemde?

Instagram / @thenotoriousmma

Második és harmadik helyen a két futball-ikon, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo található, akik tiszteletteljesen összekuporgattak 38 milliárd 449 millió, valamint 35 milliárd 491 millió uzsipénzt. Messi jövedelmének nagy részét szerződéséből kapta, mintegy 29 milliárdot, valamint a reklámok és élete végéig szóló szerződése az Adidas-szal és egy ruházati céggel, a Ginny Hilfiger-rel, hozott még a konyhára 9 milliárd forintot számára. Ronaldo közel 21 milliárd forintnyi eurót focizott össze a Juve-ban, és a maradék közel 15 milliárdot pedig élete végéig szóló Nike szerződéséből és saját márkájából, a CR7-ből gyűjtögette össze.

Pinterest

A maradék 7 játékos, aki befért a TOP10-be, névszerint

  • Dak Prescott, NFL irányító – 107 millió dollár (31.6 milliárd forint)
  • LeBron James NBA – 96.5 millió dollár (28 milliárd 500 millió forint)
  • Neymar Jr. PSG – 95 millió dollár (28 milliárd forint)
  • Roger Federer Tenisz – 90 millió dollár (26 milliárd forint)
  • Lewis Hamilton F1 – 82 millió dollár (24.2 milliárd forint)
  • Tom Brady NFL – 76 millió dollár (22 milliárd 400 millió forint)
  • Kevin Durant NBA – 75 millió dollár (22 milliárd 180 millió forint)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!