Fördős Zé feltalált egy új ételt - ifaktor
Fördős Zé feltalált egy új ételt
Épp egyik kedvenc büféjénél állt sorba Zé, amikor egyszer csak megszállta az ihlet, és megalkotta ezt az ételkülönlegességet.


A Konyhafőnök zsűrije szerencsére nem tartotta magában a titkos receptet, és Instagram-posztjában elmesélte követőinek, az étel alkotás folyamatát.

„Újabban engem is elkezdett érdekelni a fine dining és a Michelin. Ahogy séf barátaimtól mindig hallom, a lényeg a játék az ízekkel, formákkal, fontos a szabad asszociáció. Na most én épp sorban álltam a Móni büfében a szokásos paprikás szalámis szendvicsemért, mikor megláttam egy tálca rántott párizsit (eredetileg főzelék feltétnek szánta a hely névadója, Mónika). Rögtön éreztem, hogy eljött az én időm (nem összekeverendő a mostanában divatos "énidő" kifejezéssel!), kértem egy szenyót meg egy párizsit és megalkottam a "rántott párizsival töltött paprikás szalámis szendvics"-et. Remélem nektek is tetszik, kommentben várom a véleményeket!😌Szép napot, jó étvágyat kívánok!

A bejegyzéséhez a korábbi A Konyhafőnök VIP győztes Dobó Ági csak annyit szólt hozzá, hogy nagyon röhögök. Mi is így teszünk, tegyetek ti is így! Vagy kóstoljátok meg „AZ ÉTELT".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!