Fördős Zé gorombán válaszolt követője kommentjére - ifaktor

A népszerű gasztro blogger, Fördős Zé egy receptet népszerűsített Facebook-oldalán, amiben egy termékelhelyezés is szerepelt. Egy követője megemlítette, hogy számára mostanában sok a Zé oldalán látható reklám, amire a blogger nem várt módon reagált.


Zétől egyáltalán nem megszokott az ilyen stílus. Történt ugyanis, hogy az ismeretlen hölgy kommentben kifejtette véleményét, miszerint számára már sok lett a Zé által gyártott reklám, mire Zétől ezt a reakciót kapta:

Természetesen a kommentelők hamar megoszlottak és voltak, akik Zé pártját és voltak, akik a kommentelő hölgy pártját fogták.

Számunkra épp úgy megdöbbentő Zé reakciója, akárcsak követőinek, hiszen egyrészt nem megszokott tőle, másrészt pedig, ha úgy vesszük, neki szüksége van a követőire, hiszen nekik szólnak a reklám posztjai is. Így nem igazán értjük, hogy miért „küld el" bárkit is az oldaláról.

De persze az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak rossz napja volt. Mi minden esetre nem ítélünk el senkit, főleg nem egy ilyen eset miatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Világsztárokkal érkezett a megújult Frizbi előzetese

A Frizbi Hajdú Péterrel korábban hosszú éveken keresztül futott sikerekkel – és néhány botránnyal – övezve. Most Hajdú Péter a LifeTV-n tér vissza a showműsorral.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!