Fördős Zé is csapatot kap A Konyhafőnök hamarosan induló évadában - ifaktor
A Konyhafőnök zsűrijei
Az elmúlt évek A Konyhafőnök évadai a két kiváló séf Sárközi Ákos és Rácz Jenő csapatainak a versengéséről szólt, a májusban startoló új évadban, azonban megváltozik a helyzet, ugyanis Fördős Zé is beszáll a küzdelembe.

Május 3-tól ismét a konyháé lesz a főszerep az RTL Klubon, ugyanis akkor indul el A Konyhafőnök vadonatúj évada, ami kisebb-nagyobb változásokkal tér vissza a képernyőre. Kezdjük a legnagyobbal: Idén a kék és a piros csapat mellé csatlakoznak a sárgák, akik Fördős Zé irányításával veszik majd fel a küzdelemet, az ebben a feladatkörben már rutinosnak számító Jenő és Ákos embereivel. A verseny fődíja A Konyhafőnök cím mellett idén is 10 millió forint.

„A népszerű gasztrorealityben (gyártó: Solaz Media) idén is bepillantást nyerhetnek a nézők a casting nem mindennapi időszakába, ahol ezúttal is garantáltak a hatalmas kiborulások, a botrányok, a megható és vicces pillanatok. Sokan még mindig nehezen tűrik a kritikát és ennek most is hangot adnak."

derül ki az RTL közleményéből.

Az idei évad már egy promóvideót is kapott, ami elég menőre sikerült.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!