Fördős Zé idén karácsonykor nem dedikálja könyveit - ifaktor
Szokásos karácsonyi ajándékát idén nem tudja megvalósítani követői számára., a vírus helyzetre való tekintettel ugyanis idén nem dedikál rajongóinak a gasztro-blogger.


A Konyhafőnök zsűrijének Megúszós című könyvsorozatának második része iránt rengetegen érdeklődtek, Zé azonban Instagram-oldalán jelezte rajongóinak, hogy idén egyik kötetét sem tudja dedikálni. Cserébe egy aláírt könyv fotóját osztotta meg követőivel, amivel reméli, kicsit kárpótolhat mindenkit.

„Idén a szokásos karácsonyi dedikálás is elmarad... amit azért is sajnálok, mert minden nehézség ellenére többen vagytok kíváncsiak a Megúszós 2-re, mint azt remélni mertem. Köszi nektek!! Fogadjátok szeretettel ezt a virtuális dedikálást, boldog karácsonyt mindenkinek! Jó látni, ahogy egyre nagyobb csapat vagyunk mi, főzni szerető emberek! Vigyázzon mindenki magára, este meg FINÁLÉ"


– írta közösségi oldalán a gasztroguru.


Reméljük nemsokára már dedikálhat Zé is és minden a helyére áll!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Antal Éva bátran vállalja testszőrzetét

A vászonzsákoslány néven elhíresült öko-harcos Antal Éva, már évek óta bátran vállalja őszinte véleményét a közösségi médiában. Legújabb posztjában a nőnappal kapcsolatosan fogalmazta meg, hogy a nőket kontrolláló ideáknak nem akar megfelelni.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!