Húsok közé lógatták fel, majd tortával dobálták meg Fördős Zét - ifaktor
Nem telt eseménytelenül a Konyhafőnök VIP tegnapi adása. Rácz Jenő és Sárközi Ákos úgy döntött, hogy megbosszulják Zén az eddigi szivatásait.

A séfek először megbilincselték, lekötözték, majd fellógatták a levegőbe, a húsok mellé. A versenyzőket először megdöbbentette a látvány, amikor beléptek a konyhába. Főleg Feke Pál reakcióját érdemes, majd megfigyelni.

De itt még nem ért véget a rémálom Fördős Zé számára, mert miután leszedték őt, újabb megpróbáltatás elé nézett, hiszen céltáblává vált. A játékosok tortával dobálták meg, természetesen nem tét nélkül, mivel ezen múlott, hogy ki milyen alapanyaggal dolgozhatnak.

Zé is megemlékezett egy fotóval erről a napról, amit valószínű sose fog elfelejteni.

A tegnapi adásban azért főzés is volt, aminek a végén Oroszlán Szonja számára ért véget a verseny.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiakadt a cukiságfaktor: babafotókat posztolt Kardos Eszter

A Barátok Közt sztárja néhány héttel ezelőtt adott éltet második gyermekének, Zitának. Most róla láthatunk egy kollázs-összeállítást, melyben a várandósság kiderülésétől a születésééig mutat nekünk Eszter pillanatképeket.

Nagyon kedves kollázst készített a fiatal anyuka kislányáról. Eszter eddig nem igen mutatott közvetlen közeli képeket Zitáról, most sincs ez másként. Habár nagyon várjuk, mert biztosan gyönyörű kisbaba.

Kisfiáról, Erikről azonban annál inkább posztol, nagyon vagány kis srác, aki a napokban ünnepelte a harmadik születésnapját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!