Fördős Zé újabb fantasztikus recepttel lepte meg követőit - ifaktor

A népszerű gasztro blogger, Fördős Zé legújabb Instagram-bejegyzésben egy nagyon egyszerű, de mégis fantasztikus paradicsomos tészta recepttel lepte meg követőit.


Akik régebb óta követik a Street Kitchen házigazdáját, már megszokhatták tőle, hogy rendszeresen népszerűsít finomabbnál-finomabb recepteket közösségi felületein, amikért követői irtó hálásak neki.

A konyhafőnők állandó zsűritagja ezúttal egy olasz paradicsomos tésztát, más néven pomodorot készített el, amit egy rövid egy perces felvételben meg tudott mutatni rajongóinak.

„Az egyik legegyszerűbb és legjobb paradicsomos tészta receptem, küldöm mindenkinek, aki szereti! 🍅🍝😘 szóljon, aki kipróbálja"

– olvasható Zé bejegyzésében, amit videójához írt.

A felvételen láthatjuk, hogy az étel elkészítése nem csak irtó egyszerű, de még hozzávalókból sincs szükségünk sok mindenre, csupán:

  • tésztára
  • paradicsomra
  • fokhagymára
  • olívaolajra
  • fűszerekre.

Az elkészítéséhez sok sikert, az ételhez pedig jó étvágyat kívánunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!