Fordulóponthoz érkezett Megyeri Csilla - ifaktor

Legutóbbi Instagram-posztjában Csilla beszámol arról, hogy webshopja, a @sassyandclassybycsm elérte azt a szintet, amihez már szüksége van egy irodára.


Nagy a boldogság Megyeri Csillánál, ugyanis mi sem lehetne nagyobb visszacsatolás a saját vállalkozása sikerességéről, mint az, hogy szükség van egy kis bővítésre, ez esetben egy irodára, ahol intézheti a webshop körüli teendőket.

A webshop-om arra a szintre lépett, hogy irodát kellett keresnem, ahol nyugodtan tudok majd dolgozni. Megtaláltam a tökéletes helyet, ahol tudom, hogy jól fogom magam érezni, és lelkesen fogok ezután is tevékenykedni. Ezt mutattam meg Nektek "story" formájában. Ez lesz az én kis #work bázisom" - írja Csilla.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bényei Betti: "Soha nem áldoznám fel a családomat a karrierem oltárán"

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!