Forró: Timella irtó dögös képet osztott meg Insta-oldalán - ifaktor

A népszerű szépségkirálynő, Timella legújabb megosztott fotója közösségi oldalán extra szexire sikerült. Akik régóta követik a modellt tudhatják, hogy inkább az elegáns vonalat szokta képviselni fotóival. Most ötvözte a dögöset az elegánssal.


Timella fotójának pár óra alatt óriási sikere lett, ugyanis a gyönyörű modell nagyon jól néz ki a fotón. Egy teniszezős tematikájú fotózáson vett részt, amit picit az elegáns megjelenéssel vegyített.

A fotó aktualitása nem is lehetne jobb, hiszen ma ünnepeljük a tenisz világnapját is. Bár bejegyzésében Timi elárulta, hogy nem tud teniszezni és valószínűleg ilyen magassarkúban főleg nem menne neki.

„Holnap lesz a tenisz világnapja és gondoltam megmutatom, hogyan szoktam játszani indulni...🤣🙈 Najó.... Több sebből vérzik a történet... 1; sajnos nem tudok teniszezni, 2; ebben a magassarkúban nem is jutnék messzire..."

– olvashatjuk a szépségkirálynő humoros bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A mi kis falunk – ma este újra képernyőn

Ha valamit érdemes ma este néznünk a televízió képernyőjén, akkor az nem más, mint a nagy sikerű magyar televíziós vígjátéksorozat, A mi kis falunk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!