Forró: Vasvári Vivien újra megvillantotta testét - ifaktor

A népszerű sztár, Vasvári Vivien már többször is bebizonyította a közösségi médiában, hogy bomba formában van és irigylésre méltó alaknak örvendezhet. Újabban észrevettük, hogy Vivi rendszeresen feszegeti a határait.


Legújabb Instagram-posztjában egy irtó szexi fehérneműs képet osztott meg követőivel, ahonnan letiltotta a hozzászólás funkciót, így nem tudják őt se támadni, se pedig dicsérni rajongói.

Vivi oldalán megfigyelhető, hogy mostanában igazán kihívó képeket és videókat oszt meg. A -15 fokban, bikiniben síelős videója nagyon úgy néz ki, hogy csak a kezdet volt. Lássuk a csipke fehérneműt.

Vivien fotójára már több mint 12 ezer lájk érkezett, ez nem lehet véletlen, hiszen a sztár fantasztikusan néz ki ezen a képen is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bruno Mars Twitteren üzent a Grammy-díjátadó szervezőinek

A 12-szeres Grammy-díjas világsztárnak is nagyon hiányoznak már a fellépések, viszont ezúttal kimaradt a díjátadón fellépő előadók közül, akiket a tegnapi napon jelentettek be. Bruno Mars azonban ezt nem hagyta annyiban és Twitteren üzent a szervezőknek.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!