Forstner Csenge: "Már elfogadtam, hogy nem tudok mindig mindenkinek megfelelni" - ifaktor
Forstner Csenge fekete pulcsiban

Forstner Csenge a napokban ünnepelte a 18. születésnapját és nemrég volt alkalmunk beszélgetni vele egy interjú keretén belül.


Jó néhány éve kiköltöztél már a szüleiddel Amerikába. A TikTok-tartalmaidat inkább az amerikai vagy a magyar követőid számára készíted?

Igazából sokszor nehéz eldöntenem, hogy melyik videót rakjam ki és éppen magyar vagy angol nyelven. Ha magyarul beszélek egy adott videóban, akkor az amerikai ismerőseim, barátaim írnak, hogy nem értik miről szól, ha pedig magyarul, akkor pont fordítva. Már elfogadtam, hogy nem tudok mindig mindenkinek 'megfelelni'. Igyekszem tartani a fele-fele arányt, de ennek ellenére sokan 'támadnak', hogy miért kell ennyit angolul beszélnem a videóimban.

A barátoddal is szoktatok közös TikTok-videókat készíteni, ezt hogy fogadják a követőid?

Azt veszem észre a visszajelzések alapján, hogy kimondottan szeretik. Furcsáltam, hogy pont ezekre a 'szerelmesebb' videókra nem érkezik utálkozó, negatív komment. Természetesen nem bánom, örülök, hogy ennyire szeretik az emberek.

Ő hogyan kezelte azt, hogy ilyen mértékben jelen vagy a social médiában?

Neki is viszonylag sok követője van, így nem volt számára túlzottan új ez a világ. Amit furcsának talált az az, hogy én milyen nagy betekintést adok az életemből a követőimnek, de elfogadja és ő is szeret velem szerepelni.

@csengeforstner

He got so scared😂😂 #CouplesPrank #FYP @jordanrys

A közelmúltban volt egy videód, ami viszonylag nagy 'felháborodást' keltett más TikTokkerekben. Mit gondolsz erről?

Az a videóm teljesen félre lett értve. Nem azt az üzenetet próbáltam átadni a követőimnek, ahogyan sokan értelmezték. Inkább azoknak a fiatalabb követőimnek szólt a mondanivalóm, akik felnéznek rám. Nekik próbáltam elmagyarázni, hogy nem a pénz boldogít és nem is az fog. Lehetsz te bármilyen gazdag, ebből nem következik automatikusan az, hogy boldog is leszel. Azt szerettem volna nekik átadni, hogy a kis dolgokban, a barátságokban és a családban keressék a boldogságukat. Akik pedig ezzel engem betámadtak jóval idősebbek voltak tőlem is és a célközönségemnél is.

Van egy visszatérő szokásod a TikTok-oldaladon, méghozzá a #kóstoljukmeg trend. Ezeket a videókat te szereted ennyire készíteni vagy a követőidnek van rá ekkora igénye?

Igen, igazából mindkettő. Én is szeretek újdonságokat kipróbálni, legyen az egy új kávékülönlegesség vagy egy új fajta édesség. Az elején azért kezdtem el, mert én is szeretek ilyen tartalmú videókat nézni, főleg akkor, ha ott, ahol élek az nem egy szokványos édesség, esetleg nem is kapható. Egyre inkább megnőtt erre az igény és kaptam ajánlásokat vagy kéréseket, hogy a következő videómban mit kóstoljak meg.

@csengeforstner

10/10😍😍

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!