Fotózás: 43 évesen is bombaformában van Rubint Réka - ifaktor
Schobert Norbi felesége, Rubint Réka 43 évesen is kitűnő formában van és imádja őt a kamera. Ezúttal Borzi Vivien készített róla egy fotósorozatot.


„Komfortzònàbòl kilépni annyit jelent, hogy picit másképp csinálni, mint amit eddig megszoktál. Az elmúlt 20évben többször készült már ròlam fotòsorozat... Mindig is szerettem és a mai napig imádom az ilyen fotòzások hangulatát. Profi fotòs, smink, haj, stylist a végeredmèny gyönyörűen bevilàgított képek. Köszönöm ezt az èlmènyt!"

– írta az Instagram-oldalán Réka.

A bejegyzés ide kattintva érhető el.


„Legyen az edzés, fotòzás vagy bármi, amit csinàlsz, lépj ki a komfortzònádbòl, mert addig amíg a félelmeid rácsa mögött toporogsz, elmegy az életed, s a vègén rájössz, hogy nem èltèl! Merj váltani! Merj változtatni!"

– adott jó tanácsot követőinek a fitneszkirálynő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!