Gabriela Spanic magyarul énekel - ifaktor
Így dalol magyarul Gabriela Spanic

„Az a szép, akinek a szeme kék"– énekelte Tóth Orsi és duettpartnere Gabriela Spanic.


A profi táncos párjával, Emilióval hamar távoztak a versenyből, a páholyban viszont továbbra is szórakoztatja egykori ellenfeleit, sőt hétvégi Instagram-videójából az is kiderül, hogy töretlenül szolgáltatja a jó hangulatot. Ezúttal Gabriela Spanic-kal töltött fel egy videót, melyben a híres magyar mulatós slágert éneklik.

„Gabit tanítom magyarul"

– írta a poszthoz.

Gabriela Spanic már a műsor kezdete előtt is nyilatkozta, hogy táncpartnerétől, Andrei Mangrától magyar nyelvleckéket is vesz, mely meg is látszott páholyban nyújtott teljesítményén. Szinte tökéletes kiejtéssel énekelte, hogy „az a szép, az a szép, akinek a szeme kék". A Paula és Paulina egykori sztárjának azért a műsor végén akadtak nehezebb pillanatai is, Mangrával ugyanis a veszélyzónába kerültek. Rajongói végül megmentették a párost, így a műsorból Détár Enikőnek és Baranya Dávidnak kellett búcsúznia.

A videóval kapcsolatban már csak egy kérdésünk maradt: Tóth Orsi vajon Emiliót tanította meg jobban táncolni, vagy Gabit énekelni?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!