Gal Gadot lehengerlően öltözködik - ifaktor
Gal Gadot vörös rúzs és arany blúzban kisminkelve fehér háttér előtt

A színésznő nem csak a mozivásznon alakít Wonder Woman-t, hanem a való életben is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint tökéletes megjelenése a vörös szőnyegen és otthon egyaránt.


A 36 éves izraeli származású színésznő és párja, már harmadik gyermeküket várják és a kismama úgy oldja meg a pocaknövekedése ellenére a stílusos öltözködést, mintha a világ legegyszerűbb és legtermészetesebb dolga lenne. Legyen szó a vörös szőnyegen való megjelenésről vagy csak egy kis otthoni pihenésről Almával és Mayával, szinte mindig lenyűgözően fest.

Mióta bejelentették, hogy újra gyermeket várnak, azóta Gadot folyamatosan változtatja mind az öltözködési stílusát, mind pedig az általa használt színeket. Hol papucsban és fekete melegítőben jelenik meg, hol egy dögös természetes színű kismama ruciban, hol pedig egy vadítóan színes kosztümben. Talán ez teszi őt ilyen különleges kismamává.

Ebben a lenge fehér öltözetben posztolt a színésznő. " Megint itt vagyunk." így jelentették be harmadik gyermekük érkezését.

Instagram / @gal_gadot

Amikor stílusos kedve van az újdonsült kismamának, akkor előhúzza ezt a vadító kosztümöt.

Instagram / @marktownsend1

Amikor pedig a Critic's Choice Award-on kellett megjelenni, akkor pedig ezt a lehelet finom Prabal Gurung szettet öltötte magára.

Instagram / @elizabethstewart1

Egy szó mint száz, kismamának lenni egyben kemény és gyönyörű feladat. Gal Gadot pedig minden tőle telhetőt megtesz, hogy a várandóssága ideje alatt is a lehető legtökéletesebben nézzen ki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!