Garami Gábor a válófélben lévő Szabó Zsófinak: ez az oka a válásoknak - ifaktor

A rádiós műsorvezető, Garami Gábor az RTL Reggeli mai adásának egyik vendége volt. A két műsorvezetőnek, Szabó Zsófinak és Peller Mariannak fejtette ki véleményét a párkapcsolatokról.


Garami szerint csak önmagunknak köszönhetjük, ha nem élünk boldog kapcsolatban, hiszen minden az egyén szintjén kezdődik. Miközben a rossz kapcsolatokat és azoknak miértjét analizálta vele szemben ült Szabó Zsófi, aki alig négy nappal ezelőtt jelentette be, hogy különvált férjétől.

Az 52 éves műsorvezetőnek láthatólag fogalma sem volt arról, hogy mennyire telibe talál mondanivalójával.

Az élő adás talán legkellemetlenebb pillanata az volt, amikor Garami a Reggeli műsorvezetőjének kapcsolatával akarta igazolni gondolatait, hiszen:

„Szabó Zsófi kapcsolata jól működik."

Hozzá kell azonban tennünk, hogy a műsorvezető – kiegészülve Peller Mariannal – nagyon jól kezelte a szituációt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!