Gardróbátalakítás by Berki Mazsi&Ági - ifaktor

Mazsi imádja a divatot és az öltözködést, szettjei alapján főleg a színesebb darabokért rajong.


@aberkik legújabb YouTube-videójában Mazsi egy gardrób stylisthez fordult segítségért, Hőger-Lajos Ágihoz. Beavatott minket néhány olyan praktikába, ami megkönnyíti a mindennapos outfitek összeállítását. A videóban mesél arról, hogy mekkora könnyedség számára, hogy logikusan rendszerezve vannak a ruhái, időt és energiát tud spórolni.

Login • Instagram

GARDRÓB STYLING Vlog Berki Mazsinál

Interjú Hőger-Lajos Ágnessel Egy számomra teljesen ismeretlen szakmát ismerhettem meg. Ági legközelebb A BERKI gardóbját stylingolja meg. Amennyiben kérdéset...


Friss

Nicolas Cage felismerhetetlen az új filmjében

A díjnyertes szarvasgomba-túró disznót elrabolták, Cage pedig a végsőkig megy, hogy visszaszerezze.

Az Oscar-díjas színész új filmje, egy thriller-dráma lesz, amiben ő játssza Rob karakterét, aki szarvasgomba vadászként hátra hagyta az eddigi életét és elköltözött a fák közé az erdőbe. Egyetlen útitársa, a saját, díjnyertes, szarvasgomba-túró disznója.

Azonban egy támadást követően, betörtek a kabinjába és elrabolták a disznót, aminek Rob a keresésére indul. Visszatér Portlandbe, hogy felfedje kilétét annak, aki ezt tette vele. Rob karaktere belekényszerül a helyzetbe, hogy visszatérjen régi életének foszlányaihoz, ezt pedig a rendező rengeteg pszichés és érdekes fordulattal forrósította.

Ajánljuk figyelmedbe, a Michael Sarnoski által rendezett, 'PIG' című filmet, amelynek főszereplője, Nicolas Cage.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!