Gáspár Evelin:" Még nagyon sok férfit kell megismernem, hogy én valakitől gyereket akarjak" - ifaktor
A tegnapi napon Osváth Zsolt YouTube-csatornájára felkerült egy újabb 1KANAPÉN rész, melyben Gáspár Evelinnel beszélgetett.

A beszélgetés során számos egyéb mellett szó esett a gyermekvállalásról és a párkapcsolatokról is. Evelin elmondta, hogy legutóbbi kapcsolata során nagyot csalódott és a szakítást követően is lelki bántalmazásnak, zsarolásnak volt kitéve. Éppen ezért elvesztette a férfiakba vetett bizalmát és jelenleg nem tudja elképzelni, hogy valaha visszatudja építeni.

Hozzátette, hogy folyamatosan, pszichológus segítségével próbálja feldolgozni többek között a párkapcsolati sérelmeit is. Azt sem tartja kizártnak, hogy ha úgy hozza a sors egyedül vállal gyermeket egy örökbefogadás keretén belül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Bochkor Gábor teljesen kiakadt! Most megtudhatjuk miért nincs fenn egyetlen közösségi oldalon sem

Bochkor Gábor rádióműsorában egy betelefonáló éppen Sári Évit támadta és a műsorvezető keményen fejezte ki nem tetszését, valamint elmondta miért nem kedveli a közösségi hálókat.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!