Gáspár Evelin: Ebben az évben valami igazán különlegessel lepem meg édesanyámat - ifaktor
Hazánk egyik legnépszerűbb női influenszerével, Gáspár Evelinnel beszélgettünk. Interjúnk központi témája az anyák napja volt, így természetesen szóba került Evelin édesanyjával való kapcsolata, az ünnephez való viszonya, valamint megannyi emlék.

Mi a legszebb gyermekkori emléked, ami kapcsolódik ehhez a naphoz?

Talán az, amikor óvodában készültünk az édesanyák felköszöntésére. Verseket tanultunk, kézzel készítettünk ajándékokat, majd az ünnepségre eljött édesanyám és a nagymamám is. Ez egy kedves emlék. Talán soha nem felejtem el.

Azok alapján, amennyi bepillantást engedsz az életedbe úgy tűnik, hogy szoros a kapcsolatod édesanyáddal. Mesélsz erről egy kicsit?

Abszolút. Nagyon szoros a kapcsolatom anyukámmal, de úgy általában a családommal is. Jelenleg együtt élünk és együtt is dolgozunk anyuval.

Nagyjából mindent együtt csinálunk, mert legjobb barátnői is vagyunk egymásnak.

Bármikor számíthatok anyukámra, és ez fordítva is így van. Az élet sokszor állított minket olyan akadályok elé, hogy össze kellett tartanunk, ez nagyon összekovácsolt minket. Anyunak sokat segítettem a karrierjében is miután megnyerte A Konyhafőnök VIP műsorát. Sok dologban hallgat rám, én pedig rá. Igyekszem neki segíteni a pályája egyengetésében.

Mivel készültél neki anyák napjára?

Idén anyák napjára szerettem volna meglepni őt valami egyedivel. Valami olyannal, ami örök emlék tud maradni. Nem csak egy virág, ami elhervad és jövőre talán el is felejti, hogy azt kapta. Eddig minden évben virágot és mellé valamelyik kedvenc kozmetikumát vettem. Most maradandót szerettem volna adni, ami egyedi és szívhez szóló.

Így esett a választásom az OurStory – A Ti Történetetek könyvére, amit én szerkeszthettem meg és tényleg kettőnkről szól: édesanyámról és rólam, a kapcsolatunkról.

Jól érzem, hogy ez az ünnep tényleg nagyon fontos neked?

Igen, valóban az egyik legfontosabb nap minden évben. Hiszen ilyenkor nem csak édesanyámat ünnepelhetem, hanem a nagymamámat is és mindkettőjüket megajándékozhatom.

Friss

A mi kis falunk – ma este újra képernyőn

Ha valamit érdemes ma este néznünk a televízió képernyőjén, akkor az nem más, mint a nagy sikerű magyar televíziós vígjátéksorozat, A mi kis falunk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!