Gáspár Evelin sírva fakadt Osváth Zsolt kanapéján - ifaktor

A népszerű hazai YouTuber, Osváth Zsolt 1KANAPÉN videós interjúsorozatának legújabb vendége Gáspár Evelin lesz. Zsolt Instagram-oldalán adott egy kis ízelítőt Evelinnel való beszélgetésükből, ami sokakat felcsigázott.


Az előzetes alapján ki merjük jelenteni, hogy Zsolt eddigi interjúi közül, talán az egyik legizgalmasabb videóját láthatjuk majd. A promó felvételen láthatjuk, hogy Evelin őszintén és nyíltan beszélt gyermekkoráról, családjáról és szinte bármiről, amiről Zsolt kérdezte.

Evelin olyannyira megnyílt az interjúztató Zsoltnak, hogy gyermekkori traumája is felszínre tört, ami rendkívül érzékenyen érintette és azonnal elkapta a zokogás. Mi és Zsolt követői már nagyon várjuk, hogy láthassuk a teljes interjút, hiszen az előzetes igen ígéretesnek bizonyult.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!