Békülésükre koccintott Gáspár Győző és Gáspár Zsolt - ifaktor
Győzike az elmúlt egy hétben, egyre több testvérével közös képet töltött fel Instagramra, ezzel bizonyítva, hogy újra jó a kapcsolatuk.


Ezúttal egy ünnepi koccintós kép került fel a BeleValóVilág műsorvezetőjének oldalára.

"Testvéreink tovább mellettünk lesznek, mint bárki más. Szüléink halála után testvéreink lesznek azok, akikkel mindenki másnál régebben ismerjük egymást. Ők tudják, hogy milyenek is vagyunk valójában - ismerik azokat a dolgainkat is, amelyeket szégyellünk, amelyeket gondosan elrejtettünk a világ elől, és amelyeket legszívesebben örökre elfelejtenénk. Úgyhogy amikor egy barátra van szükségünk, ők mindig ott lesznek, és a hozzájuk fűződő kötelék a világon a legerősebb."

– írta ezeket a szép sorokat Zsoltival közös képéhez Győzike.

Érdekesség, hogy a testvérek jelenleg a két legnagyobb konkurens kereskedelmi televízió egyikénél állnak alkalmazásba. Hiszen Gáspár Győző az RTL-en vezet műsort, míg Gáspár Zsolt, a TV2 produkciójának a Farm VIP-nak a házigazdája, és műsorvezetője.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!