Gáspár Laci elment fodrászhoz, mielőtt ismét szigorítanak - ifaktor
Gáspár Laci fekete atlétában és egy farmerben ül a padon
Gáspár Laci a közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, miszerint alighogy feloldották a korlátozásokat máris elment jól megszokott borbélyához, hogy megszabaduljon a felesleges hajtól és arcszőrzettől.


Laci gyorsasága és sietsége annyiban nem meglepő, hogy Orbán Viktor tegnapi rádióinterjújában bejelentette, hogy a korábbi tervek szerint mégsem indul újra az iskola április 19-én. Pontosabban nem mindenhol. A középiskolákban – ahol ugyebár az érettségire készülnek a diákok – május 10-ig biztosan nem lesz jelenléti oktatás.

A döntés hátterében könnyen lehet, hogy az a nagyfokú tiltakozás áll, amelyek mögé szakemberek, orvosok és tanárok is beálltak, miszerint az iskolák nyitása veszélyes. A kormány ezért csak az óvodákat és általános iskolákat nyitja meg április 19-től.

Nos, ezek után persze akár Laci is gondolhatott arra, hogy garancia semmire nincs. Amennyiben a járványhelyzet nem javul, könnyen lehet, hogy ismét bezárásra kényszerítik kedvenc borbélyát is...

Hozzátesszük az X-Faktor mentorának kinézete nem sokat változott az utóbbi hetek képei és a most megosztott fotó között. Úgy tűnik valahogy Laci nagyrészt megoldotta a hajvágást magától is.

G\u00e1sp\u00e1r Laci az aut\u00f3j\u00e1ban.

Gáspár Laci egy héttel a fodrászatok újranyitása előtt.

Instagram/@gasparlaci

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!