Gáspár Laci kisfia testközelben találkozott egy ragadozóval - ifaktor
Gáspár Laci és kisfia, Noel egy nagyon veszélyes ragadozóval találkozhatott testközelből, amelyet Laci meg is osztott a közösségi oldalán.


„Noel kedvenc állata!"

– írta az X-Faktor mentora az Instagramon, akinek kezében egy héja ül a mellékelt fotón.

Szerencsére a ragadozó madár inkább a kisebb rágcsálókra veszélyes, de azért – amennyiben fenyegetve érzi magát – az embernek is csúnya sérüléseket okozhat.

Ennek ellenére Laci gyermeknap alkalmából teljesítette Noel kívánságát és testközelből csodálhatta meg a Magyarországon is honos ragadozót – akitől a fotó alapján, azért kicsit tartott is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!