Gelencsér Tímea a kedvenc képével köszöntötte fel a születésnapos Hegyes Bercit - ifaktor
Gelencsér Tímea a kedvenc képével köszöntötte fel a születésnapos Hegyes Bercit

Timi és Berci a Dancing with the Starsban ismerték meg egymást, és egyből nagy volt az összhang közöttük, olyannyira, hogy meg is nyerték a verseny.A pár a műsor után is sok időt töltött együtt, már a műsor alatt szárnyra kaptak a pletykák, hogy esetleg több lehet köztük, mint barátság. Bár ez a mai napig sem látszik beigazolódni. Igaz az sem segít ennek megítélésében, hogy Timi már majdnem két hónapja Dominikán az Exatlon forgatásán van, így már egy jó ideje esélyük sincs találkozni.

Mindenesetre a sok munka mellett sem feledkezett meg Timi egykori táncpartneréről, és egy számukra kedves képpel köszöntötte őt a születésnapján.

„Az egyik kedvenc képünkkel kívánok Nagyon Boldogságos Szülinapot Berciii! 🥳💕💃🏽🕺🏽 Kívánom, hogy ez az éved is pont olyan sikeres legyen mint a tavalyi! 😊"

– írta Instagram- bejegyzésében az egykori szépségkirálynő.

Timi utolsó mondta arra utalt, hogy eldőlt idén is lesz Dancing with the Stars. Igaz a műsor szereplőiről még nem tudni semmit, de Berci az egyik legnépszerűbb versenyzőnek számított, úgyhogy eléggé meglepő döntés lenne a csatornától, hogy ha nem hívnák vissza a második évadra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!