Gelencsér Tímea hamarosan csatlakozik az Exatlon Hungary stábjához - ifaktor

Korábban megírtuk, hogy Gelencsér Timi csak később csatlakozik az Exatlon Hungary stábjához, mivel még fontos teendői akadtak itthon. Úgy látszik, hogy mostmár nem sokáig kell hiányolnunk az eddigi összes Exatlon évadban valamilyen szerepben feltűnő Timit, ugyanis bőröndbe pakolt, és készen áll az utazásra.


„Egy kicsit sok bőrönddel indulok majd útnak...🙈🌴 Licsi pedig szívesen jönne...😭🥰 Amikor hozom fel a bőröndöket a garázsból már tudja mi következik....🙈"

– írta Instagram-posztjában az egykori szépségkirálynő

Hogy Timi pontosan mikor utazik Dominikára, az egyenlőre még nem derült ki, de az biztos, hogy hamarosan már ő fogja faggatni a versenyzőket, amit mi már alig várunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!