Gelencsér Tímea hamarosan csatlakozik az Exatlon Hungary stábjához - ifaktor

Korábban megírtuk, hogy Gelencsér Timi csak később csatlakozik az Exatlon Hungary stábjához, mivel még fontos teendői akadtak itthon. Úgy látszik, hogy mostmár nem sokáig kell hiányolnunk az eddigi összes Exatlon évadban valamilyen szerepben feltűnő Timit, ugyanis bőröndbe pakolt, és készen áll az utazásra.


„Egy kicsit sok bőrönddel indulok majd útnak...🙈🌴 Licsi pedig szívesen jönne...😭🥰 Amikor hozom fel a bőröndöket a garázsból már tudja mi következik....🙈"

– írta Instagram-posztjában az egykori szépségkirálynő

Hogy Timi pontosan mikor utazik Dominikára, az egyenlőre még nem derült ki, de az biztos, hogy hamarosan már ő fogja faggatni a versenyzőket, amit mi már alig várunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!